Mikä on wapisapi

Wapisapin nimi ja ajatus perustuu wabi-sabi filosofiaan. Wabi-sabi on japanilainen filosofia ja esteettinen periaate, joka korostaa kauneutta epätäydellisyydessä, vaatimattomuudessa ja ajan vaikutuksessa.

Tämä käsite kannustaa arvostamaan asioita niiden luonnollisessa tilassa, hyväksymään elämän epätäydellisyydet ja näkemään kauneutta yksinkertaisissa ja vanhentuneissa esineissä. Tärkeintä wabi-sabissa on yksinkertaisuus, vaatimattomuus ja syvällinen ymmärrys siitä, että kaikki muuttuu ja vanhenee ajan myötä. Wabi-sabi kannustaa meitä näkemään kauneuden arkipäiväisissä asioissa ja hyväksymään elämän kiertokulun, mikä voi tuoda rauhaa ja tasapainoa elämäämme.

 

filosofia ja arvot

Wabi-sabin filosofian ytimessä sykkii myös meidän sydämemme. Wabi-sabi ei tarkoita, että tuotteemme olisivat huonolaatuisia. Päinvastoin, laatu on meille kaiken A ja O. Jokainen vaatekappale on huolella suunniteltu, ja tarjoamme vain sellaista, mihin olemme itse täysin omistautuneita ja mistä olemme aidosti innoissamme. Laatu on meille intohimo ja takaamme, että jokainen vaatekappale vastaa korkeimpia standardejamme. Emme koskaan myisi mitään, mitä emme itse pukisi. Tämä on sitoutumisemme tyytyväisiin asiakkaisiin ja tuotteisiin, joissa yhdistyy wabi-sabin ainutlaatuinen viehätys ja tinkimätön laatu.

 

Wabi-sabi vaatteissamme

Wabi-sabi-filosofia kukoistaa vaatteissamme monin ainutlaatuisin tavoin. Jokainen vaatekappale hehkuu omanlaistaan kauneuttaan, ja epätäydellisyyden lumo on yhdistetty katutyyliin. Toisissa vaatteissamme epätäydellisyyttä korostetaan voimakkaammin kuin toisissa – se voi ilmetä epäsymmetrisinä muotoina, tahallaan vinoon sijoitettuina yksityiskohtina, värien vapautuneina valumina tai suoraan vaatteiden kuviointina. Miksi et valitsisi vaikka kukkakuvioista paitaa, jossa yksi kukka on tarkoituksella katkennut? Se on meidän tapamme tuoda esiin kauneutta, joka on elämän kiemuroissa ja yksityiskohdissa, jotka tekevät jokaisesta vaatekappaleestamme oman tarinansa.